Sneakpeek
18 september 2016
GelukjesDag op Kiind Festival 2016
18 september 2016

Wie zitten er achter de luikjes?

16 september 2016
Wie zitten er achter de luikjes van GelukjesDag?
GelukjesDag is het resultaat van een reeks inspirerende wandelingen. De natuur en de mooie gesprekken hebben onze creativiteit aangewakkerd; weer en wind hebben en onze ideeën gevormd.

Over Wytske (links)
Door mijn studie Journalistiek en mijn ervaring als tv-maker weet ik als geen ander hoe je iemand kunt ‘raken’ door tekst en beeld. Dankzij mijn ervaring als televisieproducent voor de Efteling weet ik dat ‘verwondering’ echt verrijkt. Storytelling is voor mij een basisbehoefte; mijn hart gaat sneller kloppen van betekenisvolle content. Al deze elementen komen samen in GelukjesDag. Als een puzzel valt het plaatje voor mij in elkaar.

Over Sylvia (rechts)
Door mijn ervaring als trainer en coach weet ik mensen te laten voelen wie ze werkelijk zijn en waar hun persoonlijke kracht ligt. Als kinderyogadocente geniet ik er van om op speelse wijze met kinderen te werken. Ik laat ze graag ervaren hoe leuk het is om jezelf te zijn. Juist deze ingrediënten inspireren mij om mijn hart volgen. Een ontdekkingstocht met GelukjesDag als resultaat. Ik ‘be-leef’ wat mij werkelijk raakt!

 

wyts (1)syl