De zomertijd gaat in!
18 september 2017
En weer zo’n enthousiaste review
18 september 2017

Mooie recensie…

Wowie, wat een verrassing!!! GelukjesDag is overrompeld… Styling ID heeft een prachtige blog geschreven met een geweldige recensie over de GelukjesDag ‘be-leef kalender’. We hebben speciaal een stuk over ons er uitgelicht. Leuk als je even de tijd wilt nemen om het lekker te lezen!

Shopping Madness
Op uitnodiging van de Pink Lady, bezochten wij zaterdag 25 maart het Feel Good & Shop Event in Veghel. Jaarlijks verruilen webshops voor twee dagen hun computerbusiness voor een Pop-Up Store. Dit lifestyle event vond ook dit jaar weer plaats in de stoere, industriële fabrieksruimte van CHV Noordkade. Na een vriendelijk ontvangst, begon onze zoektocht naar de “onontdekte pareltjes” van de online shopwereld. Tussen al deze shopping madness door, vonden wij vooral de personen achter de webshops. Naast hun mooie producten vertelden ze enthousiast hun verhaal.

Shout-out GelukjesDag
Als interieur en woonblog maken we zo nu en dan een uitstapje naar een bedrijf of product dat extra aandacht verdient. GelukjesDag is zo’n bedrijf. Het product: “de be-leef kalender” is uniek en met heel veel zorg ontwikkeld. Het idee van deze kalender is ontstaan tijdens een reeks van inspirerende wandelingen door twee creatieve dames. Wanneer Wytske tijdens een burnout de steun opzoekt bij Sylvia, groeit het idee om het roer om te gooien. Beide zijn toe aan iets nieuws. Het idee om iets te ontwikkelen voor kinderen stond direct vast. Hun visie werd: ‘Het creëren van mooie momentjes van aandacht’.
‘Be-leef kalender’

Door de GelukjesDag ‘be-leef kalender’ worden kinderen er op speelse wijze aan herinnerd hoe fijn het is om zichzelf te zijn. Elk luikje is een uniek schilderijtje. En achter ieder luikje zit een mooi opdrachtje en vaak een symbolisch cadeautje. Kortom: Piepkleine luikjes, bomvol beleving! Het creëren van mooie momentjes van aandacht, dat is de missie van het duo ‘GelukjesDag’.
Met het ontwikkelen en uitbrengen van deze succesvolle kalender, stopt het avontuur nog lang niet. Plannen om speciale uitgaves van de kalender te maken, denk aan een ziekenhuiskalender of een natuurkalender, zijn in ontwikkeling. Ook durven de dames te dromen van een toekomst over de grens.